FOREVER LIVING PRODUCTS

Η FOREVER LIVING PRODUCTS σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε την ζωή σας. Η αξία των προϊόντων μας και η απλότητα του επιχειρηματικού μας σχεδίου αποδεικνύει πως καθένας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής!!

Translate

Η ΑΛΟΗ ΤΗΣ FOREVER

                       ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΑΣ
Το ζελέ Αλόης Βέρα είναι η κύρια πηγή των περισσότερων από τα καταπληκτικά προϊόντα μας και φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε ότι συλλέγουμε μόνο τα καλύτερα, διατηρώντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας της Αλόης μας. Η Forever Living κατέχει και ελέγχει το 100% των φυτειών Αλόης στην κοιλάδα του Rio Grande, στο Νότιο Texas και το 100% των 26.000 στρεμμάτων φυτείας στη Δομινικανή Δημοκρατία – τη μεγαλύτερη φυτεία Αλόης στον κόσμο. Ελέγχοντας το 100% των φυτειών μας, ελέγχουμε την περίοδο καλλιέργειας, την επιλογή των φυτών, τις μεθόδους λίπανσης, την καταπολέμηση των ζιζανίων, τις περιόδους συγκομιδής, την επεξεργασία, μέχρι και τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν το ζελέ της Αλόης Βέρα φθάνει στις εγκαταστάσεις μας για επεξεργασία, δεν υπάρχει απολύτως καμία απορία ως προς την ποιότητα της πρώτης ύλης. Στην Forever Living, γνωρίζουμε πάντα ότι χρησιμοποιούμε την καλύτερη Αλόη Βέρα στον κόσμο για τα καταπληκτικά προϊόντα μας. Γιατί; Γιατί την παράγουμε μόνοι μας!

                  ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΖΙΖΑΝΙΩΝ
Κατσίκες και πρόβατα καθαρίζουν τα φυτά μας από τα παράσιτα και παρέχουν 100% φυσική λίπανση, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία της Αλόης ή του περιβάλλοντος. Και είναι και αυτές πολύ χαρούμενες για αυτό!
                               ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Το ενεργειακό αποτύπωμα της Forever Living Products έχει μια θετική επίδραση στο περιβάλλον μιας και 20 μόνο φυτά αλόης είναι ισοδύναμα με την αποτελεσματικότητα της μετατροπής σε οξυγόνο, από ένα δέντρο.Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά Αλόης στις φυτείες μας, καθαρίζουμε τη γη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο! Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που εκθειάζουν την περιβαλλοντολογική τους συνείδηση προκειμένου να συμβαδίσουν με τις τάσεις που επικρατούν σχετικά με το περιβάλλον, η Forever Living αξιολογεί συνεχώς τις πρακτικές που ακολουθεί ώστε να τις βελτιώνει σε τακτική βάση.

                         ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Από τη σπορά ως τη συγκομιδή, τα φυτά της Αλόης μας έχουν καλλιεργηθεί με την ίδια προσοχή και φροντίδα και σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν τεθεί σε κάθε ένα από τα τελικά προϊόντα μας. Οι αγρότες μας συλλέγουν την Αλόη με το χέρι, με ιδιαίτερη φροντίδα. Τα φύλλα φιλετάρονται προσεκτικά μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να έχετε το πιο αγνό και φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα, ζωντανό, με όλες τις ιδιότητές του


     Ο Julio Dajer ή άλλιώς ο Άνθρωπος της Αλόης μας ξεναγεί στις φυτείες της Forever Living Products. Δείτε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται εκεί, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό προϊόν.
Περιήγηση στο εργοστάσιο Aloe Vera of America.

To εργοστάσιο Aloe Vera of America στο Ντάλλας του Τέξας αποτελεί τον πυρήνα παραγωγής Αλόης Βέρα σε όλο τον κόσμο. Από εδώ ελέγχονται οι φυτείες στο Τέξας και τη Δομινικανή Δημοκρατία, η παραγωγική διαδικασία στο Mission του Τέξας, περισσότερα από 36 δισεκατομμύρια λίτρα Forever Aloe Vera Gel κάθε χρόνο, καθώς και η παραγωγή πολλών διάσημων προϊόντων αλόης.
O Jim Bogus, Διευθυντής Παραγωγής στο εργοστάσιο AVA, μας παρουσιάζει την πλατφόρμα VMI για την παρασκευή τω ν προϊόντων μας. Άλλο ένα σημείο υπεροχής της Forever!
Ο Martin Zegers, Διευθύνων Σύμβουλος στην Forever Direct μας ξεναγεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας  στη φόρμα επικοινωνίας  για να λάβετε δωρεάν ενημερωτικό υλικό και δείγματα.

Γίνετε μέλος  της ομάδας μου 

Επικοινωνήστε μαζί μου
Σοφία Γκότση
"Forever Business Owner"
MANAGER
Τηλ. 2130036850 wind 6980205086 Cos 6973691579 
email:gotsi.forever@gmail.com